dyaplayboy
956 poze   37730 vizite

Test Cat de bine iti cunosti cea mai buna prietena

1.Ce sti de fapt despre viata prietenei tale cele mai bune?
a)Absolut tot.De la problemele cu parintii pana la ceea ce isi doreste in viata
b)Stii mai ales chestiile legate de baieti
c)Iti mai spune si chestii intime din cand in cand

2.In afara de ea mai ai si alte prietene bune?
a)Mai iesi si cu alte fete insa ea este cea mai buna prietena
b)Iti schimbi destul de des prietele
c)Da mai ai si alte prietene

3.De cate ori pe zi vorbiti la telefon?
a)De mai multe ori pe zi
b)In fiecare seara
c)Nu foarte des

4.Ti se pare ca se intelege din ce in ce mai bine cu o colega de clasa.
a)E ingrozitor!Esti foarte geloasa.
b)E momentul sa iti faci mai multi prieteni
c)Nu-mi pasa

5.Tu si prietena ta nu mergeti la aceasi scoala.
a)Asta nu va impiedica sa va vedeti in fiecare zi
b)Nu va vedeti ff des dae e OK!
c)Iestiti impreuna la shopping,cinema etc.

6.Parintii tai au intalnit-o vreodata pe prietena ta?
a)Da ti-e ca o sora
b)Nu,dar nici nu e cazul
c)Inca nu au cunoscut-o dar le vb tot timpul despre ea

7.Va cumparati aceeasi fusta. Ce reactie are?
a)Nici o problema.Acum veti parea chiar surori
b)Nu-i convine deloc si ti-o spune in fata
c)IMPOSIBIL,nu aveti aceleasi gusturi

8.E 2 dimineatacand priemensti un telefon de la ea.Cum reactionezi?
a)Normal ca raspunzi.Poate are vreo problema
b)Nu e nimic neobisnuit in cazul ei...
c)Esti foarte obosita,vorbiti dimineata

9.Te-ai certat vreodata cu ea pt un baiat?
a)Sunteti pr prea bune ca sa treceti prin asa ceva
b)Da de foarte multe ori
c)Nu dar se poate intampla in orice moment

10.Cum ai descrie prietenia voastra?
a)Va completati de minune
b)Va distrati la nebunie
c)Sunteti confidentele ideale



Albumul selectat nu contine nici o poza.








Comentarii album • 30
ioa2002 29 mai 2014  
1-a
2-a
3-a
4-a
5-a
6-a
7-a
8-a
9-a
10-a
  Raportează
ioa2002 29 mai 2014  
eu si prietena mea cea mai buna eliza facem totul impreuna :avem la scoala aceleasi note avem haine aproape la fel mergem la suc in fiecare miercuri iubim acelasi baiat dar nu ne certam suntem constiente ca poate intro zi o va alege pe una dintre noi dar prietenia noastra nu va lua sfarsit atunci vom fi prietene mereu pana la moarte!!!!!! e dragut suntem cele mai populare fete din scoala (ca prin minune nu am facut scandal,ca stiti vorba aia "faci scandal esti popular")unii copii(toata scoala)ne spun ca suntem fitoase dar nu ne e ciuda macar suntem "bagate in aceeasi oala"!!!!!!!! suntem prietene nedespartite de pe clasa intai!!!!!! o iubesc mult pe prietena mea pentru ca in orce moment a fost langa mine si ma ajutat!!!!!! daca se uita pe acest cont ii multumesc!!!!!!! numai o prietena stie cate lacriimi au cazut pe umarul ei!!!!!!! eu si prietena mea impartasim orce problema si orce bucurie!!!!!!!!!daca am vrea sa scriem toate lucrurile care ni sau intamplat de cant suntem prietene nu near ajunge nici 10 carti!!!!!!! pupici!!!!!!
  Raportează
anonim
luana 6 mai 2012  
SA NU UITATI: daca v-ati certat sa nu lasati cearta sa va desparta !!!! sunteti impreuna la bine si la rau !!!
  Raportează
anonim
luana 6 mai 2012  
a),a),c),c),a),a),c),a),a). (sa nu uitam ca am 10 ani si nu am telefon ).
  Raportează
anonim
andreea 8 martie 2012  
a) a) b) c) a) a) c) a) c) b)
  Raportează
anonim
gabriela 28 februarie 2012  
este superrrrr!!!!
  Raportează
anonim
Coryna 26 februarie 2012  
diana esti superficiala dai o sansa pritenei tale asculta ca altadata nu o sa mai ai priteni
  Raportează
anonim
Coryna 26 februarie 2012  
pRITENA MEA ASTE MINUATA AS FACE OR CE PENTRU EA SI EA PENTRU MINE ASA CA RASPUNSURILE MELE LA INTREBARI SUNT 1.A 2.A 3.A 4.C 5.A 6.A 7.A 8.A 9.A 10.ai a si b si c
  Raportează
anonim
diana 25 februarie 2012  
prietena mea este prea autoritara. ma enerveaza faptul ca ma lasa oricand balta pentru un baiat.
cred ca trebuie sa imi fac alta prietene.
voi ce ziceti?
astept raspunsul vostru!!!
pa pa!!!
  Raportează
anonim
teodora 25 februarie 2012  
a,c,c,c,b,a,a,c,a,b.
  Raportează
anonim
gica+cea mai buna prietena ,ana tbx 26 decembrie 2011  
1.a
2.a
3.a
4.c
5.c
6.a
7.c
8.a
9.a
10.b
  Raportează
anonim
georgii 26 decembrie 2011  
nu stiu prietna mea e super asa cum e ea o iubesc iar pe voi va urasc ok pa :((
  Raportează
anonim
CASANDRA 28 septembrie 2012  
Eu sunt certata cu prietena mea din cauza unei fete Iulia . Prietena mea zice ca sta cu Iulia deoarece a stat mai mult cu mine dar eu cred ca ne potrivim perfect deoarece eu sunt opusul ei(ea amuzanta eu plictisitoare) si cred ca prietenia dintre mine si ea ar dura mai mult timp.Ar fii bine sa ii arat ca eu ii sunt o foarte buna prietena,ca incerc sa am grija de ea si sa ii fiu aproape?
  Raportează
ioa2002 29 mai 2014  
da !!!!!!!!!!!asta e solutia!!!!!!!! eu si prietena mea nu putem sta suparate una pe cealalta nici macar o ora!!!!!!!! incearca sai explici ca tu pe eao vrei ca prietena a ta si nui interzice sa fie prietena cu alta fata poate fi prietena cu toate fetele din scoala , dar in sufletul ei sunt sigura ca tu esti cea mai buna prietena a ei si ai un loc special acolo!!!!!!!pupici!!!!!! daca vrei sa mai vorbim in particular trimitemi mesaj pe contul meu ioa2002!!!!!!!!!!! pa! sper sa ti fi fost de ajutor!!!!!!
  Raportează
cirdan 28 iunie 2011  
I'm sorry but I can say about it is secret for she said to say nothing about it
  Raportează
anonim
YoaNa 27 mai 2011  
1 - a
2 - a
3 - a
4 - c
5 - a
6 - a
7 - c
8 - a
9 - a
10 - a b c :x
  Raportează
anonim
clarisa 18 februarie 2011  
1.a
2.a
3.a
4.a
5.a
6.a
7.a
8.a
9.b din pacate dar... oricum pt ea baietii sunt pe primul plan indiferent
10.a
  Raportează
anonim
Alinutza-Blondutza 9 ianuarie 2011  
1.a
2.a
3.a
4.c
5.a
6.a
7.a
8.a
9.a
10.a
  Raportează
cristiancorbu 2 decembrie 2010  
1.a
2.a
3.a
4.b
5.c
6.a
7.a
8.a
9.A
10.A
  Raportează
ElizaElizuca 8 noiembrie 2010  
1)a
2)c
3)a
4)c
5)a
6)a
7)a
8)a
9)a
10)c
  Raportează
anonim
carly 6 noiembrie 2010  
1)a)Absolut tot.De la problemele cu parintii pana la ceea ce isi doreste in viata
2)c)Da mai ai si alte prietene
3)a)De mai multe ori pe zi
4)c)Nu-mi pasa
5)a)Asta nu va impiedica sa va vedeti in fiecare zi
6)a)Da ti-e ca o sora
7)a)Nici o problema.Acum veti parea chiar surori
8)a)Normal ca raspunzi.Poate are vreo problema
9)a)Sunteti pr prea bune ca sa treceti prin asa ceva
10)a)Va completati de minune
  Raportează
anonim
laryss'' 1 august 2010  
1b
2c
3a
4a
5a
6a
7a
8a
9c
10c
  Raportează
anonim
violeta 22 iulie 2010  
1 a 2 c 3 b 4 c 5 b 6 a 7 c 8 a 9 a 10 a
  Raportează
HotelLayla 7 iulie 2010  
a,a,a,a,c,a,c,a,c,a.
  Raportează
anonim
stefy 2 iulie 2010  
1 b
2 c
3 a
4 c
5 a
6 a c
7 a
8 a
9 b
10 b
  Raportează
lauracora 21 martie 2010  
yo acuma vb cu ea pe mess
  Raportează
lauracora 21 martie 2010  
1a
2a
3a
4c
5a
6a
7a
8a
9c
10b
  Raportează
DyaPlayboy 4 martie 2010  
C)RELATIE FRUMOASA
Va intelegeti bine,aveti pasiuni comune si va faceti sa radeti una pe cealalta.Ceea ce nu inseamna ca nu mai ai si alte prietene inafara de ea.Se poate spune ca o preferi atunci cand vine vorba de probleme serioase,pt ca sti ca te poti baza pe ea dar nu iti nu iti plac chestiile exclusive ,asa ca atunci cand iesiti la shopping sau la film nu e supara nimeni daca mergeti in gup si nu numai voi doua.Aveti o relatie deosebita si ar fi frumos sa reusiti sa o pastrati in acest fel.Fi atenta la posibile momente in care va puteti certa ,pe haine ori pe baieti.
  Raportează
DyaPlayboy 4 martie 2010  
B)CHIAR PRIETENIE?
Esti convinsa ca este prietena ta cea mai buna?Dupa rezultate pare a fi o prietena dar nimic mai mult...Nu prea aveti chestii in comun si mai mult va certati decat sa va simtiti bine una cu cealalta.Probabil ca ai iesit cu ea pt ca nu aveai cu cine iar acum o consideri prietena intr-un fel de loialitate ciudata.Oricum ar fi ar trebui sa luati o pauza,sa nu va mai vedeti o vreme.Asa iti vei putea da seama daca iti lipseste cu adevarat,ori daca e cineva de care te poti lipsi.Si asa nu va vedeti mult prea des deci diferenta nu e asa de mare.
  Raportează
DyaPlayboy 4 martie 2010  
A)PRIETENE PE VIATA
Sti practic totul despre ea.Si fiindca sti atat de multe despre ea nu ti-e greu sa ii fi alaturi si sa o ajuti la nevoie.Sunteti nedespartite asa ca multi au senzatia ca sunteri surori.Adevarul e ca o zi fara ea poate echivala cu sfarsitul lumii.Va spuneti absolut totul si chiar ai putea sa bagi mana in foc pt ea.In plus esti ff geloasa cand vine vorba de priatenia ei cu alte fete.Nu suporti ca ea sa se inteleaga la fel de bine si cu alte persoane ceea ce e ff egoist din partea ta.Faptul ca va puteti distra la fel de bine si cu alte fete nu inseamna ca nu veti ramane prietene la fel de bune
  Raportează
Către: dyaplayboy

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.